RAD termékcsalád

 

A kompressziós hatást és a gördülés okozta szöveti eltolást alkalmazó RAD termékcsalád darabjai, az SMR henger koncepciójával és hatékonyságával segítik mindennapjainkat, legyen szó prevenciós (megelőző), rehabilitációs (már panaszok kezelésével járó), vagy prehabilitációs (visszasérülést, panaszok kiújulását megelőző) programról.

Különböző eszközeik segítségével megoldást nyújtanak hétköznapi panaszok, akut-, vagy krónikus ízületi- és/vagy izomfájdalmak, illetve sérülést-, vagy műtétet követő letapadások kezelésében, az izmok keringésének javításában, lerakódott salakanyagok gyorsabb elszállításában.

+ Örök GARANCIA!

+ Latexmentes!

+ Ingyenes RAD Mobility alkalmazás okostelefonra! (Tippek és videók a hatékonyabb felhasználásról eszközönként, és fájdalmas, lazítandó területenként csoportosítva)

 

Masszázs labdák:

- RAD Roller: Dupla labda kialakításával, bárhol alkalmazható, ahol korábban kis labdával, vagy teniszlabdával oldottuk izomcsomóinkat.

A 2 gömb alak közti mélyedés remek helyet biztosít a gerincünk számára, így biztonsággal alkalmazhatjuk az eszközt a gerincmerevítő izmok lazítására, anélkül, hogy a tövisnyúlványok csonthártyáját irritálnánk a nyomással.

Személyes kedvencünk a képen is látható nyakizmok lazítására alkalmazható kiindulóhelyzet, amellyel például egy hosszú irodai munkával töltött nap után, zseniálisan ellazíthatjuk fáradt nyakizmainkat.

Elérhető 3 különböző keménységben: zöld-puha, kék- közepes, fekete- kemény

- RAD Rounds: Ebbe a csomagba 3 különböző méretű és keménységű labda került, melyek a test felületesebb, nagyobb és mélyebb, kisebb területein is megállják a helyüket. Nem szabad elfelejteni, hogy a mélyebb pontokat csak a felületesebb rétegek fellazítása után tudjuk elérni, így a 3 eltérő méretű eszköz a fokozatosság elve szerint is remek választás.

- RAD Neuro ball: Neuro ball dupla „élvezetet” nyújt a talpi tanaszokkal és boltozati hibákkal rendelkező pácienseknek.

A kis tüskés eszköz a talpi receptorokra hatva javítja a kerigést és serkenti az ellustult izmokat az újbóli aktivitásban, míg a kis fekete labda a legkisebb nyomási pontokat is elérve csökkentheti a fájdalmas területeket, vagy javíthatja a talpi izmok keringését. Természetesen erre az eszközre ugyanúgy igaz, mint mindegyik másikra, hogy a test bármely pontján alkalmazható. (További ötletek az ingyenes RAD Mobility alkalmazásban!)

- RAD Recovery Rounds: Puhább eszköz, mint a korábbi RAD termékek. Ebből adódóan finomabb kezelés és nyomási inger adható ezekkel a labdákkal.

Kiemelten szeretjük alkalmazni a lapocka területén található izmok, vagy akár a mellizmok lazításában, ahol fontos a visszafogott erővel történő kezelés, de a hatás miatt fontos, hogy rendszeres kompressziós inger érje a területeket.

- RAD Block: A Rad Block sokkal több annál, minthogy tároljuk benne a különböző méretű RAD labdáinkat. Sokkal inkább egy újabb zseniális eszköz, amely a különböző kialakításainak köszönhetően, remek alátámasztást biztosít a számtalan labdás technikához.

 

Masszázs rudak:

- RAD Rod és Rod mini: Amikor nincs esély a földre hemperedni, vagy egyszerűen kényelmetlen az alsó végtag lazításánál a felső végtagokra nehezedő teher, akkor mindig eszünkbe jut a RAD Rod, ami remek megoldást nyújt arra, hogy kevésbé fárasztó, vagy nyakatekert módon érjük el az izmaink keringésének javítását, mint az SMR henger alkalmazásával.

Arról már ne is beszéljünk, hogy számos esetben, a kezdeti időszakban mennyire fájdalmas a henger használata, amely a ROD-dal végezve (a karjaink erejével, így csökkentve a nyomási inger mértékét) egy kifejezetten kényelmes és kellemes kezeléssé alakul át.

Imádjuk az eszközt azért is, mert bárhol elő lehet venni, akár egy futóverseny bemelegítésénél, vagy az irodában, amikor óránként felállunk megmozgatni a tagjainkat, esetleg egy hosszú utazás alkalmával, amikor egy autós pihenőben elfogyasztunk egy kávét, vagy teát.

Ami miatt az egyik kedvencünk: a lekerekített végek segítségével, nem csak a felületesebb területeket tudjuk vele megkezelni, hanem a mélyebben fekvő pontok is megkapják a maguk nyomási terápiáját!

2 méret érhető el Nálunk: RAD Rod, és RAD Rod mini

 

RAD csomagok:

A RAD fejlesztői csapata, a különböző felhasználási területeknek megfelelően csomagokat állít össze, amelyek tartalmazzák a termékcsalád azon tagjait, amelyek az adott témában a legnagyobb hatékonysággal dolgoznak együtt. Természetesen, a több termék együttes vásárlása kedvezményt is jelent.

- RAD Flushing Kit: Ebbe a csomagba egy RAD Rod és egy RAD Helix kerültek, amelyek a nagyobb felületű lazításokra szakosodtak.

A Helix, formájából adódóan, ismét egy olyan eszköz, amely a gerinc melletti izmok lazításában segítségünkre lehet úgy, mint a sípcsonti területen, a csont kihagyásával adhatjuk izmainknak a nyomási ingert.

- RAD Point Release Kit: Labdák és a RAD Block kidolgozásából adódó alátámasztások minden mennyiségben. Remek segítség a mélyebben lévő izmok, vagy nehezebben elérhető izmok kezelésében.

- RAD All In Kit: Ez a csomag a RAD Flushing Kit és RAD Point Release Kit minden elemével egy teljesen széleskörű izomlazító és regeneráló eszközcsalád. Azoknak javasoljuk, akik rendszeresen alkalmaznak kompressziós terápiát a mindennapjaikban, szabadidős tevékenységükből, vagy a hosszantartó statikus munkapozíciójukból adódóan.

 

 

Képek forrása: https://radroller.hu/shop/

 

© 2013-2023 Gyógytornászda