Idén karácsonykor szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani néhány különleges ajándék ötletet! ?

Karácsony közeledtével az ember mindig azon gondolkozik, hogy vajon minek örülnének szeretteink, mivel tudnánk az Ünnepet még meghittebbé és varázslatosabbá tenni. A mai világban talán még fontosabbá vált az, hogy minőségi időt tudunk együtt tölteni a szeretteinkkel, amihez elengedhetetlen az egészség.

A Gyógytornászda hitvallása, hogy megelőzni könnyebb (bár nem annyira látványos), mint futni a panaszok és problémák után, amik megkeseríthetik az együtt töltött időt.

Ebből adódóan ebben az évben olyan csomagokat állítottunk össze, amelyek egytől- egyig a család bármely tagjának hasznosak, és egészségmegörző hatásúak! Egészen a gyerekektől, aktív életet élő fiatalok/sportolóktól, akiknek az izom regenerációja, és a nyugodt alvás az egyik legfontosabb, a szülőkön keresztül, akiket a napi, statikus munkahelyi pozíció károsodásító hatásaitól szeretnénk megvédeni, egészen az idősebb generációkig, akiknek egy izomlazítás, vagy egy otthon elvégezhető gyakorlatsor megkönnyítheti a hétköznapi mozgásaikat.

A csomagajánlatokat a legnépszerűbb termékeinkből és szolgáltatásainkból állítottuk össze Nektek. Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy minden csomagunk hasznos, egészségmegörző, sok esetben a már meglévő mozgásszervi eltérésekre is megoldást nyújthat.

A karácsonyi csomagokat a Megrendelő űrlap kitöltésével fogadjuk.

 

Csomagajánlatok:

  1. PREVENCIÓS CSOMAG (SMR henger + betanítás)
  2. RELAX CSOMAG (akupresszúrás matrac + masszázs)
  3. SPORTOLÓI CSOMAG (RAD termékek + különböző technikák betanítása)
  4. NYUGODT ALVÁS/ NAPZÁRÓ-LEVEZETŐ CSOMAG (RAD Roller + hatékony alkalmazásának betanítása)
  5. FUNKCIONÁLIS CSOMAG (Fitball + változatos funkcionális gyakorlatok betanítása)
  6. IZOMPÓLYA LAZÍTÓ CSOMAG (Myofascialis release, triggerpont kezelés + Tape)
  7. IRODAI CSOMAG (Benergo termékek: hengerparna, deréktámasz, ékpárna + gerincmobilizaló gyakorlatok és core tréning)
  8. SEJTREGENERÁLÓ CSOMAG (Safe Laser 5 alkalmas bérlet + Tape)

 ☝️ + Karácsonyi ajándék lehetőség: Gyógytorna bérletek, Masszázs bérletek 

 

1. PREVENCIÓS CSOMAG

SMR henger keringésjavító és izomlazító eszköz, biztonságos betanítással

  • Aktívan sportolsz,
  • vagy folyamatos ülő, vagy állómunkát végzel,
  • krónikus mozgásszervi fájdalmaid vannak,
  • esetleg műtét utáni rehabilitáció vár rád?

Az egyik legbiztosabb megoldás minden esetben az SMR henger! 

Használhatod mindennap berövidült, kemény, vagy a letapadt izmok lazítására, sőt edzések előtt és után megelőzésként.

Ha a soft, tömör szivacs hengert használni is szeretnéd, nemcsak virágokat pakolni rá, gyere el hozzánk, és tanuld meg gyógytornászainktól, akik profik az SMR henger használatában!

A betanítás időtartama: max. 100 perces (személyesen, vagy online választható formában)

Az SMR henger + a technika betanítás ára összesen: 32.000 Ft

+ AJÁNDÉK: Az SMR henger alapgyakorlatainak kiinduló helyzetét, és a helyes kivitelezéshez szükséges információkat tartalmazó online anyag.

 

2. RELAX CSOMAG

A csomag tartalma:

  • 80 perces masszázs (szabadon választható több testtáj, probléma specifikus vagy teljes test)
  • Akupresszúrás matrac a jobb alvásért, az izmok regenerációjáért és a megfelelő emésztésért!

Frissítő, vagy regeneráló, lazító sportmasszázsunkkal (nem csak sportolóknak ajánlott szakmai segítség!), vagy a kisugárzó fájdalmat enyhítő triggerpont kezeléssel ízületi gyulladás, helytelen testtartás és mozgáshiányos állapot megoldásaként.

Az akupresszúrás matrac napi használata akár reumás panaszok, nyak- és hátfájás, isiász, köszvény és stressz esetén is javasolt. Ez a szuper eszköz olyan enzimeket szabadít fel szervezetünkben, mely segíti immunrendszerünk erősödését, fájdalomcsillapítását, és az öngyógyító folyamatok beindulását.

Napi 15 perc használatával jelentősen csökkenthető a stressz!

A RELAX CSOMAG ára összesen: 22.000 Ft

 

3. SPORTOLÓI CSOMAG

Választható RAD termékek:

  • RAD Roller,
  • RAD Recovery Round
  • RAD Rounds
  • RAD Neuro Ball
  • RAD Rod, mini Rod
  • RAD Flushing Kit
  • RAD Point Release Kit
  • RAD All In Kit

Hatékony BEMELEGÍTÉS és LEVEZETÉS betanítása:

Napi szinten kezelünk olyan pácienseket, akik fölösleges időhúzásnak gondolják ezeket a kiegészítő tevékenységeket, vagy akik tudják, hogy mennyire fontos a bemelegítés és a levezetés, de az idejükbe nem fér bele, így a folyamatos terhelésből adódóan sérüléseik alakulnak ki. Hol krónikus, hol pedig traumákból adódó panaszok miatt keresik fel a Gyógytornászda szakembereit. Ami azonban mindenkit összeköt: az adott szabadidős mozgáshoz el kell sajátítani a helyes bemelegítő és levezető stratégiákat!

Ehhez adnak gyógytornászaink segítséget ebben a csomagban!

A betanítás időtartama: max. 100 perces (személyesen, vagy online választható formában). A betanítás részét képezi a választott RAD termék használatának bemutatása is. 

A SPORTOLÓI CSOMAG ára összesen: 24.000 – 75.000 Ft (a csomag részét képező RAD termék, vagy termékek árától függően)

+ AJÁNDÉK: A program gyakorlatainak kiinduló helyzetét, és a kivitelezéshez szükséges információkat tartalmazó online anyag.

 

4. NYUGODT ALVÁS/ NAPZÁRÓ-LEVEZETŐ CSOMAG

A RAD Roller egy professzionális eszköz, amely a kompressziós hatást és a gördülés okozta szöveti eltolást segíti elő. A 2 gömb alak közötti mélyedés ideális helyet biztosít a gerincünknek (a mélyedésnek köszönhetően nem kerül nyomás alá a gerincoszlop, nem ér hozzá az eszköz!), így biztonsággal alkalmazhatjuk az eszközt a gerincmerevítő izmok lazítására, anélkül, hogy a tövisnyúlványok csonthártyáját irritálnánk a nyomással.

Minden eszköz esetén fontos, hogy a megfelelő technikával alkalmazzuk a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében!

Szakképzett gyógytornászaink praktikus tanácsokkal és könnyen elsajátítható gyakorlatokkal segítik a napi szinten ülő-, vagy állómunkát végzőket, akik a nyugodt alvás elérése érdekében a nyaki, háti szakasz és vállöv területének lazításával szeretnének javítani az alvásuk minőségén.

A betanítás időtartama: max. 80 perces (személyesen, vagy online választható formában)

A NYUGODT ALVÁS/ NAPZÁRÓ-LEVEZETŐ CSOMAG ára összesen: 24.000 Ft

+ AJÁNDÉK: Az alvási higiénéről szóló információkat tartalmazó online anyag.

 

5. FUNKCIONÁLIS CSOMAG

Gimnasztikai nagylabda, Fit-ball: Ég veled láb- és medencefájdalom!

Minden ülőmunkát végző ismeri az érzést: zsibbad, fáj és bemerevedik alsó végtagod.

Home office-ban vagy irodai munkában a legegészségesebb választás a gimnasztikai nagylabda, melyet mindenki testmagasságához mérve használjon.

A Gyógytornászda rendelőjében narancssárga, kék és zöld színben vásárolhatod meg a számodra leghatékonyabbat, amihez most változatos, funkcionális, különböző nehézségű gyakorlatokat is megtanítunk.

Fontos: ha ezt az instabil eszközt hatékony tornára is szeretnéd használni, mindenképpen kérd szakember gyógytornász segítségét!

A betanítás időtartama: max. 50 perces (személyesen, vagy online választható formában)

A FUNKCIONÁLIS CSOMAG ára összesen: 22.000 Ft

+ AJÁNDÉK: A gimnasztikai nagylabda gyakorlatainak kiinduló helyzetét és a kivitelezéshez szükséges információkat tartalmazó online anyag.

 

6. IZOMPÓLYA LAZÍTÓ CSOMAG

Manuális izompólya lazítás, szükség esetén triggerpont kezelés a jobb keringésű izmok- és a mozgásszervi panaszok csökkentése érdekében.

Ízületünk védelmében, megelőzésként, vagy kötőszöveti, esetleg aktív triggerpontból eredő fájdalom esetén a gyógytornászaink által végzett speciális manuális, keringésjavító kezelések a legeredményesebb megoldások. Rendelőnkben minden eszköz adott ahhoz, hogy az eredmény nem pusztán gyors és érezhető legyen, hanem tartós és hosszútávú is.

Ehhez ajánljuk myofascialis release (izompólya lazítás), és triggerpont masszázs kezeléseink mellé a kinesio tape terápiát!

A tape terápia hatékonyságát az elasztikus eszköz adja, amely a bőrt megemelve hat receptorainkra. Így izomhúzódás, sportsérülések, túlerőltetés, mozgásszervi panaszok, s akár kismamák egyre nehezedő pocakja esetén is orvosok által is ajánlott terápiás lehetőség.

Időtartama: max. 80 perces (csak személyesen formában választható)

Az IZOMPÓLYA LAZÍTÓ CSOMAG ára összesen: 18.000 Ft

 

7. IRODAI CSOMAG

Folyamatos ülőmunkát végzőknek ajánlott hengerpárna, deréktámasz, vagy ékpárna, most gerincmobilizáló és core tréning gyakorlatokkal!

Home office-ban, irodai munkában, vagy autóvezetéshez kötött munkakörben hamar kialakulhat medencefájdalom, vagy ágyi panasz.

Benergo termékekhengerpárna, deréktámasz, vagy ékpárna ellensúlyozza az ülésből származó negatív hatásokat.

  • A deréktámasz biztosítja az ágyéki szakasz optimális homorítását.
  • A hengerpárna a megfelelő ágyéki görbület támogatásával enyhíti a porckorongokon lévő statikus egyirányú nyomást.
  • Ékpárnával kényelmesen érjük el az ideális medencebillentési pozíciót, s közben meglévő ágyéki panaszokat is enyhítünk.

A Gyógytornászda szakemberei a hosszú távú egészségmegtartásban és a fájdalmak megelőzésében hisznek, ezért Benergo termékeinket most kedvező áron gerincmobilizáló és core tréning gyakorlatok betanításával együtt ajánljuk!

A betanítás időtartama: max. 80 perces (személyesen, vagy online választható formában)

Az IRODAI CSOMAG ára összesen: 22.000 Ft

+ AJÁNDÉK: A gerincmobilizáló és stabilizáló gyakorlatok kiinduló helyzetét, és a kivitelezéshez szükséges információkat tartalmazó online anyag.

 

8. SEJTREGENERÁLÓ CSOMAG

Lágylézer terápia, a gyors és fájdalommentes mozgásszervi betegségek kezeléséért.

Az alacsony szintű lézerterápia (LLLT) valójában alacsony intenzitású fényterápiát jelent, amely során a fény váltja ki a biokémiai változásokat a sejteken belül. A gyógyulás folyamatát sejtszinten indítja el, ezért minősül valódi orvostechnológiai innovációnak.

A lágylézer biológiai és klinikai hatásai:

- a sejtszaporodás stimulálása, gyorsítása,
- a gyulladások, ödémák csökkentése,
- fájdalomcsillapítás,
- helyi Immunstimuláció,
- fájdalomcsökkentés,
- ödéma csökkentése,
- izomgörcs oldása.

Csomagban 5 alkalmas bérletben ajánljuk Nektek ezt a szupergyors, fájdalommentes megoldást, s hozzá tape terápiát kapsz ajándékba.

A tape terápia hatékonyságát az elasztikus eszköz adja, amely a bőrt megemelve hat receptorainkra. Így izomhúzódás, sportsérülések, túlerőltetés, mozgásszervi panaszok, s akár kismamák egyre nehezedő pocakja esetén is orvosok által is ajánlott terápiás lehetőség. A tape mindig arra a területre kerül fel, amit a Safe Laser alkalmazásával kezeltünk! 

Az 5 alkalmat, a kezelés hatékonysága érdekében javasolt 5 különböző napon, 1 problémára fókuszálva felhasználni.

A kezelés időtartama: 5* max. 30 perc (5* 20 p Safe Laser kezelés, 5* max. 10 p a Tape felhelyezése)

A csomag ára: 29.500 Ft

 

Reméljük karácsonyi csomagajánlatainkkal hozzásegítjük pácienseinket egy egészségesebb, és kiegyensúlyozottabb újévhez!

A csomagajánlatokat a Megrendelő űrlap kitöltésével fogadjuk.

Minden beérkezett megrendelésnél felvesszük közvetlenül a kapcsolatot a Megrendelő űrlapon megadott elérhetőségeken, hogy a szolgáltatás időpontját, a fizetési és szállítási feltételeket és igényeket egyeztessük.

 

FONTOS!

- A Megrendelő kitöltése után 24 órán belül megkapod a díjbekérőt, és az összeg beérkezését követően, az általad kért módon megkapod a választott Gyógytornászda Karácsonyi csomagot!

- A választott karácsonyi csomagról az ajándékozott nevére szóló online ajándékutalványt küldünk ki.

- Az utalványok felhasználására 2023. március 31-ig van lehetősége az ajándékozottaknak, és az utalvány átadásával tudja beváltani annak tartalmát.

- A karácsonyi csomagok személyes átvételi lehetősége, 2022. december 21-ig lehetséges.

- December 19-21 között leadott megrendelés esetén, csak személyes átvételre van lehetőség.

- Házhozszállítás: amennyiben az adott szolgáltatást online veszi igénybe a vásárló, s a kapcsolódó eszközt nem tudja személyesen átvenni budapesti rendelőnkben, a csomag ára mellett a szállítási díjat is a megrendelő állja. (Foxpost- csomagautomatába: 1500 Ft, Foxpost- házhozszállítással: a csomag méretétől függően, ezt a megrendelés véglegesítése előtt pontosan jelezzük majd Feléd.)

 

Kérdés esetén keressétek a Gyógytornászda csapatát bizalommal! 

+36 30 176 26 08 // Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2013-2023 Gyógytornászda