Ismét nyitunk!

 
Rendelőnk a karantént követően szigorú menetrend szerint tudja ismét megnyitni kapiut!
Mivel kezeléseink egészségügyi szolgáltatások, így az Eemberi erőforrások minisztérium által kiadott Eljárási rend szerint kezdhetjük meg újra működésünket!  ( Eljárásrend bővebben... )
 

Belépés folyamata

  1. Utcai cipő váltása, benti papucsra!
  2. Kézfertőtlenítés!
  3. Maszk felvétele
  4. Új páciens esetén minden esetben ki kell tölteni egy Covid-19 kérdőívet.
  5. Terapeuta a kezelőhelyiségbe kíséri a pácienst, ahol át tud öltözni.
Cipő csere:
Mivel rendelőnk egészségügyi szolgáltatást lát el, így fokozottan ügyelünk a higiéniára. Emiatt minden esetben kötelező az utcai cipőt lecserélni általunk biztosított benti papucsokra, vagy a páciens által hozott papucsra, vagy benti használatú cipőre.
 
Kézfertőtlenítés: 
A bejárati ajtótól néhány lépésre található a folyosó közepén egy kézfertőtlenítő automata, amelyet minden páciensnek és terapeutának is köteleő használnia, miután belép a rendelőbe. Ez alól senki sem kivétel! Az automata szenzorral ellátott, így érintésmentesen, egymás után alkalmazhatják.
 
Maszk viselés:
A korábban említett Eljárási rend alapján, kötelező a szájat/ arcot eltakaró maszk vagy kedő viselése a rendelő területén! Gyógytornászaink és már terapeutáink is mind maszkban végzik a kezeléseket, ameddig erről a járványügyi helyzet oldása kapcsán az Emberi ERőforrások Minisztériuma másképp nem rendelkezik.
 
Kérdőív:
Amennyiben a páciens már korábban töltött ki kérdőívet, úgy nem szükséges alkalmanként azt újra megtenni.
Azonban, páciens kötelessége, hogy azonnal jelezze a kezelő gyógytornász részére és az alkalmát időben ls is mondja, amennyiben a korábbi kérdőívben leadott válaszaiban változás következik be! (pl.: járt külföldön, ő maga megfertőződött a Covid19 vírussal, vagy találkozott Covid19-el fertőzött emberrel a kezelést megelőző 14 napban)
 
Páciens mozgása a rendelőben:
Azért, hogy a kiadott eljárási rend alapján csökkentsük a páciensek egymással történő találkozását, gyógytornász rendelésünk megváltozik és egy időben egyszerre csak egy kezelést folytatunk majd. A páciensek érkezése úgy lesz beosztva, hogy a fertőtlenítéset minden esetben maximális pontossággal el tudjuk végezni.
Illetve a pácienseknek, az érkezésüket követően, az adott kezelőhelységben kell várniuk addig, amíg a terpeuta az előző kezelést be nem fejezi, a korábbi páciens át nem öltözik és el nem hagyja a rendelőt, ami után terpeuta fertőtleníti a helyiségeket, ahol az előző páciens megfordult.
 

Áraink