Ismét nyitunk!

 
Rendelőnk a karantént követően szigorú menetrend szerint tudja ismét megnyitni kapiut!
Mivel kezeléseink egészségügyi szolgáltatások, így az Eemberi erőforrások minisztérium által kiadott Eljárási rend szerint kezdhetjük meg újra működésünket!  (Eljárásrend bővebben...)
 

Belépés folyamata

  1. Utcai cipő váltása, benti papucsra!
  2. Kézfertőtlenítés!
  3. Maszk felvétele
  4. Új páciens esetén minden esetben ki kell tölteni egy Covid-19 kérdőívet.
  5. Terapeuta a kezelőhelyiségbe kíséri a pácienst, ahol át tud öltözni.
Cipő csere:
Mivel rendelőnk egészségügyi szolgáltatást lát el, így fokozottan ügyelünk a higiéniára. Emiatt minden esetben kötelező az utcai cipőt lecserélni általunk biztosított benti papucsokra, vagy a páciens által hozott papucsra, vagy benti használatú cipőre.
 
Kézfertőtlenítés: 
A bejárati ajtótól néhány lépésre található a folyosó közepén egy kézfertőtlenítő automata, amelyet minden páciensnek és terapeutának is köteleő használnia, miután belép a rendelőbe. Ez alól senki sem kivétel! Az automata szenzorral ellátott, így érintésmentesen, egymás után alkalmazhatják.
 
Maszk viselés:
A korábban említettEljárási rendalapján, kötelező a szájat/ arcot eltakaró maszk vagy kedő viselése a rendelő területén! Gyógytornászaink és már terapeutáink is mind maszkban végzik a kezeléseket, ameddig erről a járványügyi helyzet oldása kapcsán az Emberi ERőforrások Minisztériuma másképp nem rendelkezik.
 
Kérdőív:
Amennyiben a páciens már korábban töltött ki kérdőívet, úgy nem szükséges alkalmanként azt újra megtenni.
Azonban, páciens kötelessége, hogy azonnal jelezze a kezelő gyógytornász részére és az alkalmát időben ls is mondja, amennyiben a korábbi kérdőívben leadott válaszaiban változás következik be! (pl.: járt külföldön, ő maga megfertőződött a Covid19 vírussal, vagy találkozott Covid19-el fertőzött emberrel a kezelést megelőző 14 napban)
 
Páciens mozgása a rendelőben:
Azért, hogy a kiadott eljárási rend alapján csökkentsük a páciensek egymással történő találkozását, gyógytornász rendelésünk megváltozik és egy időben egyszerre csak egy kezelést folytatunk majd. A páciensek érkezése úgy lesz beosztva, hogy a fertőtlenítéset minden esetben maximális pontossággal el tudjuk végezni.
Illetve a pácienseknek, az érkezésüket követően, az adott kezelőhelységben kell várniuk addig, amíg a terpeuta az előző kezelést be nem fejezi, a korábbi páciens át nem öltözik és el nem hagyja a rendelőt, ami után terpeuta fertőtleníti a helyiségeket, ahol az előző páciens megfordult.
 

Áraink

 

© 2013-2021 Gyógytornászda