Farkas Cecília

Táplálkozási tanácsadó

 

FarkasCecilia2Dietetikusként a kiegyensúlyozott, változatos és fenntartható táplálkozás személyre szabását tekintem hivatásomnak. A hozzám fordulók számára a szükségletüknek és az igényeiknek megfelelő, tudományos alapokon nyugvó étrendi tanácsokkal szolgálok. Számos szakmai társaság tagjaként rendszeresen veszek részt tudományos konferenciákon, bővítve ezzel tudásomat, hogy naprakész és hiteles információkkal álljak rendelkezésre. Emellett több éve folytatok tudományos kutató munkát.

 A dietetikai konzultációkon lehetőség nyílik testösszetétel-mérésére, annak kiértékelésére, valamint tápanyagokkal, élelmiszerekkel és étrendekkel kapcsolatos kérdések feltevésére, javaslataimmal irányt mutatva az egyéni optimális egészség felé.

Vendégeimmel mindig a kölcsönös bizalom és kapcsolattartás biztosítására törekszem. Az együttműködés során segítek megoldást találni a táplálkozás kialakításával kapcsolatban felmerülő nehézségekre, amelyekkel bátran és bizalommal kereshet bárki. Tanácsadásaimmal a kívánt cél az életmódváltás, adott esetben a személyre szabott diéta sikeres megvalósítása.

 

Szakmai hitvallásom: „Hivatásod legyen: élni másokért, s mások boldogságában keresni a magadét. (Johann Heinrich Pestolazzi)”.

 

Tanulmányok

Semmelweis Egyetem – Dietetikus BSc

Táplálkozástudományi szakember MSc

 

Elérhetőségeim:

telefon: +36 (30)176-2608

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "Cecília" jeligével