Hengerezési technika alapjai tanfolyam indul az izompólya lazítására

 

"Body Roller, a regeneráció és rehabilitáció eszköze"

 

 

Gyakorlatorientált hengerezési tanfolyam SMR koncepció alapján, ebben a negyedévben UTOLJÁRA akkreditált képzésként szakmabelieknek és laikus érdeklődőknek egyaránt!

A Body Roller az izompólya lazításával számos problémánknak inthet búcsút. Rendszeres alkalmazásával javul a keringés és az izomegyensúly, régóta fennálló ízületi panaszaink csökkenhetnek, hatékonyabban működnek izmaink, ezáltal javul a teljesítő képességünk is.

Body Roller az SMR rendszer alapján az izompólya lazítására szolgál. Az izompólya feszessége, illetve a benne kialakuló „csomók, behúzódások" problémát okozhatnak számos területen. Az SMR henger / Body Roller alkalmazható:

- Húzódásokra,

- Izomlázra,

- Sérülések- és műtétek utáni rehabilitációra,

- Lábfájás, boka- és térdfájás, derékfájás esetén,

- Teljesítményfokozásra,

- Izomegyensúly helyreállítására.

Mindezek korrekciója és helyreállítása mellett, a Body Roller a rendszeres testmozgást végzők számára is egy kitűnő eszköz a regeneráció és rehabilitáció területén.

A jelentkezők a kurzus alatt megismerhetik az SMR koncepció elméleti hátterét, és elsajátíthatják a Body Roller használatát.

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Szakmabelieknek, sportolóknak és laikusoknak egyaránt!

A tanfolyamot kifejezetten ajánljuk edzőknek és a rehabilitáció területén dolgozó kollégáknak (gyógytornászok, masszőrök, sportrehabilitációs szakemberek), illetve amatőr sportolóknak és laikusoknak, akiket érdekel egy hatékony és egészséges izomlazítási technika.

 

A kurzus célja

  • az eszköz elméleti hatásmechanizmusának bemutatása, hogy a hallgatók megérthessék a Body Roller alkalmazásának fontosságát
  • az eszközhasználat gyakorlati alkalmazása: pontos kiinduló helyzetek, pontos kivitelezés és alkalmazási alternatívák ismertetése

Az SMR henger biztonságos és szakszerű használata hossztávú megoldást nyújthat különböző mozgásszervi panaszokra, amelyet most 10 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező gyógytornászainktól tanulhatsz meg.

 

SMR henger kurzuscsomagok

Két tanfolyam közül lehet választani, attól függően, hogy szakmabeli vagy amatőr hallgató vagy. A tanfolyam első részében összevonjuk a két csoportot, majd a második részben külön foglalkozunk a szakmabeli hallgatókkal.

A tanfolyam személyes jelenléttel akkreditált továbbképzés egészségügyi végzettséggel rendelkezőknek (9. Mozgásterápia és fizioterápia csoportba tartozó: gyógytornász, gyógymasszőr, fizioterápiás asszisztens), amely 11 ETI pontot ér.

 

Hengerezési technika alapjai az izompólya lazítására

 

 

AMATŐR CSOMAG

SZAKMAI CSOMAG

Időtartam

2,5 óra

4 óra

Elérhetőség

Személyes részvétel / online

Személyes részvétel

Tartalom

Elméleti oktatás: 1 óra

Elméleti oktatás: 1 óra

Gyakorlati oktatás: 1,5 óra

Gyakorlati oktatás: 1,5 óra

Kérdések - válaszok

Kérdések - válaszok

-

Szakmai továbbképzés: 1,5 óra

(fókuszban a rehabilitáció témaköre)

Segédletek

Kiindulóhelyzeteket tartalmazó jegyzetfüzet

Szakmai munkafüzet

Oklevél

Akkreditált 11 ETI pont

Ár

19.000 Ft

25.000 Ft

 

Oktató:

  • Újvári-Rajnay Kata- gyógytornász, Body Roller terapeuta, Mechanikai tape terapeuta, Manuálterapeuta
  • Pekk Zsanett- gyógytornász, Schroth-, SEAS- terapeuta, SMR henger szakértő

Következő tanfolyam időpontja: 2021. június 19. (szombat) 9-13 óráig (a szakmai csomag teljes időtartama)

Helyszín: Gyógytornászda rendelő (Ajtósi Dürer sor 5. félemelet 2, 1146, Bp.), és vele párhuzamosan az online térben is (Zoom).

A férőhelyek száma korlátozott:

  • Helyszíni, személyes részvétel: max 15 fő
  • Online részvétel: max 8 fő

Amennyiben a délelőtti kurzus létszáma megtelik, a jelentkezést megnyitjuk egy délutáni időpontban is (15:00), amely azonban csak akkor kerül megrendezésre, ha a délelőtti helyek száma elfogyott.

 

Jelentkezés az SMR henger tanfolyamra

A kurzuson annak a helye biztosított, aki az alábbi jelentkezési lapot kitölti, s kitöltés után 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a tanfolyam részvételi díját.

Kérdés esetén keress minket bátran e-mailben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon keresztül +36 (30) 176 26 08!

Hamarosan találkozunk! Mi már nagyon várjuk!

 

Jelentkezés

  

Gyere el! Fejleszd Magad! Tudj meg többet az emberi testről és a "hétköznapi panaszok" terápiáiról.

© 2013-2023 Gyógytornászda