Wellness masszázs

 

wellness1A wellness masszázs az egyik legkeresettebb masszázs-típusok közé sorolható. A „wellness“ szó jelentése: „érezd jól magad!“  Célja, hogy a betegségek kialakulását megelőzze és javítsa a fizikális és szellemi közérzetet. A mai rohanó életmódban a pszichoszomatikus tünetek (türelmetlenség, ingerlékenység stb.) okozta  feszült, rossz közérzet kialakulásának oldására egy jól alkalmazható alternatív módszer. Nem csak a lazításban, de a működési zavarok megszüntetésében is nagy szerepe van. A wellness masszázs hatására a vendég nyugalmi állapotba kerül, a szívritmus és a pulzus normalizálódik, a légzése elmélyül, a felfokozott idegrendszer működése is helyreáll.

A wellness kezelések lényege, hogy a vendég egy teljes körű testi, lelki és szellemi feltöltődést éljen meg. A kényeztető kezelések segítik a test regenerálódását, energetizálását valamint a teljes relaxációt. wellness2Nagyon fontos, hogy nyugodt, hangulatos és kellemes környezetben történjenek a kezelések, hogy biztosítsuk a teljes ellazulást a vendég számára.

A masszázs élettani hatásait, javallatait és ellenjavallatait figyelembe véve a vendéget relaxált, nyugalmi állapotba hozza a svéd masszázs és más masszázsfajták simító és dörzsölő fogásaival.  Izmait felfrissíti, fájdalmait csökkenti és idegrendszerére hatást gyakorol a megfelelő pontokon alkalmazott nyomásokkal. A kezeléshez használt anyagokat ismeri és megfelelően alkalmazza.