"Body Roller, a regenerációs és a rehabilitáció eszköze"

című gyakorlat-orientált kurzusok:

Body Roller  izompólya lazítására - SMR koncepció alapján

 

A képzés folyamán, a jelentkezők megismerhetik a koncepció elméleti hátterét és elsajátíthatják a Body Roller használatát.

 

Kinek ajánlom:

Sportolóknak és edzőiknek-, a fitnesz területén dolgozóknak- , személyi edzőknek és a rehabilitáció területén dolgozó kollégáknak ajánlom (gyógytornászoknak, masszőröknek, sportrehabilitációs szakembereknek), illetve azoknak akiket érdekel egy hatékony és egészséges lazítási technika, amit edzés előtt és után alkalmazhatnak.

Fárasztó edzések, magas heti óraszám, vagy sok irodában eltöltött idő, napi szintű nagy terhelés, kevés pihenésre szánt idő és állandó versenyfutás az idővel. Ezek csak a napi rutinból vett problémák, amelyekhez társulnak: egy kis izomláz, derékfájás, alsó- vagy felső végtagi ízületi panaszok, ezek bizony nem könnyítik meg a hétköznapokat!

Ebben lehet segítő társunk a Body Roller, amely az izompólya lazításával számos problémánknak inthet búcsút. Rendszeres alkalmazásával javul a keringés és az izomegyensúly, régóta fennálló ízületi panaszaink csökkenhetnek, tartásunk javul, hatékonyabban működnek izmaink, ezáltal javul a teljesítő képességünk is.

Body Roller az SMR rendszer alapján az izompólya lazítására szolgál. Az izompólya feszessége illetve a benne kialakuló "csomók, behúzódások" problémát okozhatnak számos területen:

  • Izom és ízületi panaszok jelentkeznek
  • az izomegyensúly megbomlik (aszimmetriák jönnek létre)
  • fájdalmas területek alakulnak ki (térd, derék...)

 Mindezek korrekciója és helyreállítása mellett, rendszeres testmozgást végzők számára a Body Roller kitűnő eszköz a regeneráció és rehabilitáció területén.

 

A "Body Roller a regeneráció és a rehabilitáció eszköze" kurzus(ok) célja:

4 órás képzésen:

  • az eszköz elméleti hatásmechanizmusának bemutatása, hogy a hallgatók megérthessék miért fontos a Body Roller alkalmazása
  •  eszközhasználat gyakorlati alkalmazása: pontos kiinduló helyzetek, pontos kivitelezés és alkalmazási alternatívák ismertetése

 

Oktató: Rajnay Kata- gyógytornász, Body Roller terapeuta, Mechanikai tape terapeuta, Manuálterapeuta

Következő tanfolyam időpontja: 2019. március 2.  (9-13 óráig)

Jelentkezés:

tel.: 06-30-176-2608  

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.