Cseke Bernadett

Gyógymasszőr

 

Hiszek abban, hogy az érintésem gyógyító erővel bír. 

Cseke Bernadett vagyok, jelenleg a Nemzetközi Masszázs Akadémián tanulok gyógymasszőrnek.

Az elmúlt 15 évben többféle masszázstechnikát, és reflexológiát is tanultam. Főként svédmasszázzsal és relaxáló masszázsokkal foglalkozom (indiai masszázs, kismama- és női masszázs, polinéz izületi masszázs).

A Gyógytornászdában leginkább svéd- és gyógymasszázs kezeléseket végzek. A svédmasszázs frissítésre, fizikai közérzetjavításra és fájdalomcsillapításra szolgál, egészséges embereknek ajánlott. Míg a gyógy(és sport)masszázst már rehabilitációs céllal alkalmazom. Mindkét masszázstípus alkalmas különböző sportsérülések kezelésére, enyhítésére, regenerációra, izomfeszülésekre, izomlázra, izomtónus normalizálására.

Fokozza az izmok teljesítményét, nyugtat.

A gyógymasszázs részei a különböző kimozgatások, a szegment-, a kötőszöveti, és a csonthártya masszázs, melyeket speciális esetekben alkalmazok. Különböző reumatológiai és ortopédiai betegségek kiegészítő kezeléseként is alkalmazhatók, természetesen orvosi utasításra. Simító, dörzsölő és gyúró mozdulatokkal, illetve vibrációval, ütögetésekkel, paskolásokkal dolgozom. Minden masszázs személyre szabott, problémától, egyéni igényektől függ, ki milyen masszázst kap. 

A masszázs során nemcsak jobb lesz a közérzeted, és megszűnik a fizikai fájdalmad, de oldódik a stressz is, énidőt, türelmet, elfogadást és bizalmat kapsz Tőlem. Hiszek abban, hogy az érintésem gyógyító erővel bír. Számomra masszázst adni maga a színtiszta flow, a szabadság, a maximális jelenlét és a teljesség érzése.

Mindezt a pácienseknek is igyekszem átadni.