Egyéni- és csoportos online tréningek a virtuális Gyógytornászdában!

Nem hagyunk magára Senkit!!! – ahogy a jó katonák sem!

 

Mi a Gyógytornászda csapatában, katonákként, fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogyan tegyük minél hatékonyabbá és élvezhetőbbé a gyógytorna kezeléseinket.

A karantén idejére sem feledkezhetünk meg a megelőzés fontosságáról és a meglévő panaszaink kezeléséről sem!

HA a karantén előtt is voltak panaszaid, akkor ne hanyagold el, mert minden bele tett energiádat, munkádat el fogod veszíteni, ha visszatérsz a korábbi terheléseidhez és nem fektetsz hangsúlyt a korrekcióra!

 1. Mi abban tudunk segíteni, hogy támogatunk Téged!
  1. tanácsadással
  2. élő videós konzultációval
  3. élő videós gyógytornával/ korrekciós edzéssel
  4. (minden alkalommal, amikor új Páciens keres meg Minket, minden terápiát egy egyéni állapotfelmérés előz meg!)
 1. Mi abban tudunk segíteni, hogy nem hagyunk Magadra!
  1. élő videós online korrekciós tréninggel
  2. szakértő gyógytornász szemek figyelik a mozgásaidat
 1. Mi, MÁR abban IS tudunk segíteni, hogy ha tornázol Velünk, ne egyedül tedd!
  1. ha nem tudsz találkozni szeretteiddel, barátaiddal, vagy sporttársaiddal
  2. legyen szó hobbi- vagy klub szintű csapatról
  3. edzetek közösen, hogy tudjátok egymást motiválni (az mindig jó, ha látod, hogy a másik is szenved! 😊
  4. ÉS! így a hangulat is garantált 😊

 

Egyéni kezeléseink

 • Minden alkalommal állapotfelméréssel kezdünk, amennyiben olyan Páciens jelentkezik be, aki még korábban nem járt Nálunk!
 • Tanácsadásunk történhet telefonon keresztül (06-30/176-2608), vagy videochaten keresztül, minden esetben max. 30 perces
 • Konzultáció esetén 50 perces kezelésről van szó, ahol egyénileg felépített program alapján dolgozunk a Páciens tüneteinek és céljainak megfelelően.

Egyéni kezeléseikhez szükséges további részletekkel és feltételekkel kapcsolatban hívjon minket a 06-30/176-2608-as számon, vagy keressen az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül!

Bejelentkezés

 

 

 

ÚJ: Páros programunk

Az új programunk és az erre való jelentkezés a következő oldalunkon érhető el: KaMaTy ( KArantén MAsszázs/MAssage TherapY )

 

Csoportos programjaink

 • Kérdőív: Amennyiben saját csapattal érkeztek, minden esetben kiküldünk egy általunk összeállított kérdőívet, hogy közelebb kerüljünk a csapattagok esetleges panaszaihoz, céljaihoz.

Szakembereink fenntartják a jogot arra, hogy amennyiben olyan információt kapnak valamely csapattagtól, ami alapján ő külön kezelésre lenne jogosult, azt a tagot külön kezelésre kötelezzék a további sérülések megelőzése és az aktuális panaszok csökkentése céljából!

 • Állapotelmérés: Első alkalommal szükség lesz a csapattagok aktuális állapotának feltérképezésére! Így funkcionális felmérés keretében, közösen végzitek majd a feladatokat. Ezek alapján állítjuk össze a tréningeteket.
 • Mindig az alapoknál kezdünk: Nálunk nem az a cél, hogy minél gyorsabban, minél többet. Mi a minőségre megyünk és a stabil alapokra, így abban biztosak lehettek, hogy addig nem lépünk szintet, amíg arra nem vagytok képesek.
 • Testtudat nélkül, nehéz a megfelelő korrekció! Nálunk nem csak robotokként végzitek majd a gyakorlatokat, hanem folyamatos edukációval, jobban megismeritek a testeteket is. Bármilyen mozgás kivitelezése során elengedhetetlen, hogy tudjuk a testünk mely része, hol van a térben. Amennyiben ezeket megtanuljátok, érzitek, figyelni tudtok Magatokra, onnantól korrigálni tudjátok majd minden mozgás során, legyen az intenzív csoportos edzés, futás vagy bármely nagyobb aktivitást igényló tevékenység!
 • Izzadás, fáradtság, izomláz, nyögések, sokszor „szép szavak”! Erre számíthattok, ha heti szinten, csoportos órára jöttök a virtuális Gyógytornászdába. Mi megmutatjuk, hogy a gyógytorna nem csak unalmas lehet, hanem nehéz, mozgalmas, változatos, kihívásokkal teli!

Ennyi érv után, miért is ne próbálnátok ki a csoportos óráinkat?!

Bejelentkezés

 

 

Tárgyi feltételek

Minden programunk esetén szükségesek az alábbi tárgyi feltételek:

 • kamerával rendelkező okostelefon, vagy számítógép, notebook
 • matrac, vagy olyan felület, ahol a torna kivitelezhető
 • amennyiben vannak otthon eszközök: henger, kis labda(pilates, vagy soft ball), nagy labda(gimnasztikai labda),ülőpárna (dynair), gumiszalag, bosu, súlyzó

 

© 2013-2022 Gyógytornászda