Téglás Emma

Gyógy- és sportmasszőr


Téglás Emma vagyok okleveles gyógy- és sportmasszőr. 2018-ban végeztem el az OKJ képzést, azóta dolgozom főállású masszőrként. Rendszeresen fejlesztem magam, minden évben részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy tudásom mindig naprakész legyen.

Mindig is szerettem másokon segíteni, és úgy érzem, ezzel a szakmával sokat tudok segíteni vendégeimnek. Kezeléseimet igyekszem mindig úgy felépíteni, hogy hatásossága mellett kellemes is legyen. Igyekszem mindenkinek személyre szabott masszázst nyújtani, és az adott problémára alakítani a technikát. Úgy látom, a masszázzsal nagyon sokat lehet segíteni, és ezért célom, hogy pláne a sportolók körében, jobban elterjedjen és több rendszeres használója legyen ennek a gyógymódnak.

 

Sportmasszázs

A sportmasszázs egy speciális része a masszázsnak. Ezt a masszázsfajtát a rendszeresen mozgóknak és élsportolóknak fejlesztették ki, alkalmazkodva az edzésritmusokhoz és az adott sportág speciális igényeihez. A sportmasszázssal az adott sportágak sajátos problémáit tudjuk hatékonyan ellensúlyozni. Olyan technikákat használunk, amik segítik a sportolás különböző fázisait, a regenerációt, továbbá a sérülések megelőzésében is fontos szerepe van, amire sokszor nem fektetnek elég hangsúlyt az edzők, sportolók.

A sportmasszázsnak a prevenció mellett teljesítménynövelő hatása is van, az izmok jobb állapota, és gyorsabb, jobb regenerációja miatt. Ezáltal nagyon hasznos és fontos, hogy lehetőség szerint minél több sportoló igénybe vegye, hogy kevesebb sérüléssel és jobb állapotban tudják kedvenc sportjukat űzni.

 

Szakmai továbbképzések:

- Gyógy- és sportmasszázs

- Thai masszázs

- Ayurvedikus masszázs

- Kinesio tape

 

Bejelentkezéshez írj nekünk e-mailt vagy keress minket telefonon!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. // +36-30-176-2608

 

© 2013-2022 Gyógytornászda